Folie van de beste kwaliteit

Bel: 0344-607053

Plakfolie: isolatiefolie en spiegelfolie

Raamfolie Expert biedt advies en ondersteuning bij het aanbrengen van raamfolie

Raamfolie Expert werkt met verschillende soorten raamfolie, ook wel plakfolie genoemd. Een van de varianten is isolatiefolie. Isolatiefolie biedt bijvoorbeeld uitkomst voor ruimtes zonder dubbel of HR-glas. In dit soort ruimtes kan de temperatuur in de zomer gemakkelijk hoog oplopen en is het in de winter juist snel koud. Gevolg hiervan zijn hoge energiekosten door het gebruik van verwarming, airco of ventilator. Met behulp van isolatiefolie, bijvoorbeeld spiegelfolie, voorkomt u grote temperatuurswisselingen. Raamfolie Expert vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Gemakkelijk een optimale temperatuur

Isolatiefolie zorgt ervoor dat wanneer de zon op uw raam staat, het licht binnengelaten wordt, maar de warmte buiten blijft. ’s Avonds en in de winter zorgt de folie er juist voor dat de warmte binnen blijft. Er zijn diverse soorten isolatiefolie, maar de bekendste is spiegelfolie. Spiegelfolie is een spiegelende plakfolie die niet alleen een isolerende werking heeft, maar bijvoorbeeld ook de inkijk in uw kantoor of woning beperkt.

Over Raamfolie expert

Raamfolie Expert werkt met hoge kwaliteit plakfolie, die professioneel wordt aangebracht door onze ervaren en gecertificeerde vakmensen. De folie is onderhoudsvrij en milieuvriendelijk. Naast isolatiefolie vindt u bij ons ook zonwerende folie, veiligheidsfolie, decoratiefolie en uv-werende folie. Bent u benieuwd naar het werk dat wij voor andere klanten hebben uitgevoerd? Bekijk dan onze referenties.

Bij Raamfolie Expert bent u aan het juiste adres voor:

Laat u vrijblijvend informeren

Geinteresseerd en wilt u meer weten, laat uw gegevens achter en ontvang gratis informatie.

Bedrijf *:
Naam contactpersoon *:
Uw e-mailadres *:
Uw telefoonnummer *: